ANKETA: Koliko Novak može na Rolan Garosu?

Izvor: B92, 26.Maj.2017, 15:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ANKETA: Koliko Novak može na Rolan Garosu?

Rolan Garos, drugi Grend slem u sezoni, počinje u nedelju, a možda i glavno pitanje jeste šta može da uradi najbolji srpski teniser Novak Đoković.

Đoković je prošle godine osvojio titulu u Parizu, ali je posle toga njegova forma krenula silaznom putanjom – ispustio je prvo mesto na ATP listi i za nešto manje od godinu dana osvojio samo jednu titulu

Zbog toga se pojavila sumnja >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da može da se vrati na vrh, sam je nekoliko puta priznao da se trenutno nalazi u procesu tranzicije, ali će u prestonici Francuske imati veliko pojačanje.

Posle poraza u finalu Mastersa u Rimu objavio je da će početi da sarađuje sa legendarnim Andreom Agasijem, pa bi ovogodišnji Rolan Garos mogao da predstavlja novi početak.

Od svih srpskih tenisera najviše se očekuje od Đokovića, iako u ovom trenutku Rafael Nadal deluje kao veliki favorit da osvoji jubilarnu, desetu titulu.

Kakvo je Vaše mišljenje – šta Novak može da uradi na Rolan Garosu?

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.