Đoković duelom protiv Granoljersa počinje odbranu titule na Rolan Garosu

Izvor: Radio 021, 26.Maj.2017, 15:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković duelom protiv Granoljersa počinje odbranu titule na Rolan Garosu

Novak Đoković počeće odbranu titule na Otvorenom prvenstvu Francuske, Rolan Garosu, protiv Španca Marsela Granoljersa, određeno je danas žrebom u Parizu.

Drugi grend slem turnir u sezoni počinje u nedelju, a Đoković brani titulu. U ženskoj konkurenciji trofej brani Španjolka Garbinje Mugurusa.

Đoković je u istom delu žreba sa Špancem >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << Rafaelom Nadalom, koji u prvom kolu igra protiv Francuza Benoe Parea. Prvi teniser sveta, Britanac Endi Marej, počeće takmičenje protiv Andrea Kuznjecova iz Rusije, dok će Švajcarac Sten Vavrinka igrati protiv tenisera iz kvalifikacija.

U drugom kolu Đoković će igrati protiv pobednika duela sunarodnika Janka Tipsarevića i Portuglaca Žoaoa Souze.

Đoković bi u osmini finala mogao da igra protiv Francuza Luke Puja, a u četvrtfinalu protiv Austrijanca Dominika Tima. Nadal bi u četvrtfinalu mogao da igra protiv Kanađanina Miloša Raonića, a Mari protiv Keija Nišikorija iz Japana. Raonić u prvom kolu igra protiv Belgijanca Stiva Darsisa, a Nišikori protiv Tanasija Kokinasija iz Australije.

Viktor Troicki igraće u prvom kolu protiv Rusa Jevgenija Donoskoja, a Dušan Lajović protiv Tomaza Belučija iz Brazila.

Jelena Janković igraće u prvom kolu protiv teniserke iz kvalifikacija.

Autor: Beta
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

OGLASIO SE MAREJ: Sad je DEFINITIVNO poznato da li će Škot igrati na Rolan Garosu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Maj.2017

Turnir počinje u nedelju...Endi Marej će igrati na Rolan Garosu! Svetski broj jedan je bio bolestan prethodnih dana, zbog čega su pojedini mediji nagađali da će preskočiti Gren slem turnir u Parizu, ali je Škot rekao da će biti spreman za turnir na kom će pokušati da sa trona skine branioca...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.