Obavljen žreb za Srbija Open

Izvor: Politika, 22.Apr.2011, 23:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obavljen žreb za Srbija Open

BEOGRAD – Najbolji teniseri Srbije Novak Đoković i Viktor Troicki mogli bi da se sastanu tek u finalu trećeg „Srbija Opena”, rezultat je današnjeg žreba u Skupštini Beograda.

Đoković, drugi reket sveta, prvi je nosilac turnira, pa će na startu biti slobodan, kao i >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << Viktor Troicki (16. na ATP listi), Španci Albert Montanjes (27) i Giljermo Garsija Lopes (26).

Janko Tipsarević (36) igraće u prvom kolu protiv Japanca Kei Nišikorija (48), a u najzanimljivijem duelu prvog kola sastaju se Argentinac Huan Monako i Španac Felisijano Lopes.

Direktor turnira Goran Đoković rekao je da za treći „Srbija Open”, koji iz godine u godinu gradi sve veći rejting, specijalnu pozivnicu dobija naš mladi teniser Dušan Lajović, trenutno 277. igrac na svetskoj rang listi.

„Turnir je u novom izdanju. Nadam se da će biti bolje nego prošle godine i da će u finalu 1. maja igrati Novak Đoković i Viktor Trociki”, rekao je stric našeg najboljeg tenisera.

Ulaz na kvalifikacione mečeve koji počinju sutra neće se naplaćivati. Tokom svih deset dana turnira posetioci će moći besplatno da uđu na tribine terena 1 i 2, a ulaznice će se naplaćivati jedino za mečeve na centralnom igralištu kompleksa „Milan Gale Muškatirović” na Dorćolu.

Cena karata je od 900 do 3.300 dinara u zavisnosti od dana, s tim što će porodice imati upola nižu cenu. Ulaznica za ceo turnir košta 13.200 dinara.

Parovi prvog kola „Srbija Opena": Ruben Ramires Idalgo (Španija) - kvalifikant, Tobijas Kamke (Nemačka) - Blaž Kavčič (Slovenija), Rikardo Melo (Brazil) - Džon Izner (SAD), Mihail Kukuškin (Kazahstan) - Somdev Deverman (Indija), Miša Zverev (Nemačka) -Dudi Sela (Izrael), Kei Nišikori (Japan) - Janko Tipsarević (Srbija), Huan Monako (Argentina) - Felisijano Lopes (Španija), Fernandno Gonsales (Čile) - kvalifikant, Mihael Berer (Nemačka) - kvalifikant, Ernest Gulbis (Letonija) - Ilja Marčenko (Ukrajina), Filipo Volandri (Italija) - Dušan Lajović (Srbija), Marsel Granoljers (Španija) - kvalifikant.

Tanjug

objavljeno: 22.04.2011
Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale

Nastavak na Politika...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.