Izvor: RTS, 27.Jan.2023, 13:34

Cicipas: Finale Rolan Garosa sa Novakom? Ne sećam se

Grčki teniser Stefanos Cicipas igraće u finalu Australijan opena protiv Novaka Đokovića, a kaže da se prethodne borbe za titulu u Parizu ne seća...
Stefanos Cicipas je govorio na konferenciji za medije nakon plasmana u finale Australijan opena o predstojećem finalu sa Novakom Đokovićem.

Novinare je zanimao i Cicipasov komentar na situaciju sa Đokovićeve konferenciuje, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << kada se srpski teniser nije setio da je već igrao protiv Grka u finalu Rolan Garosa 2021. godine.
"Ni ja se ne sećam", bio je kratak Cicipas.
Grčki teniser je istakao da su Srbija i Grčka dale mnogo dobrih tenisera iako nisu velike zemlje.
"I Srbija i Grčka su se na teniskoj mapi pozicionirale kao učesnici velikih turnira. Srbija je mala zemlja, baš kao i Grčka. Dali su mnogo dobrih igrača. To je vodeća zemlja u svetu tenisa, a nije tako velika. Nadam se da u Grčkoj možemo da dostignemo isto to, da osvajamo grend slemove u nizu", rekao je Cicipas.
Naveo je da misli da zajedno sa grčkom teniserkom Marijom Sakari može da uradi mnogo sjajnih stvari.
"Naravno, sada sam fokusiran na sebe, ali mislim da dva individualca mogu da daju nadu zemlji", rekao je Cicipas.
Grčki teniser je u polufinalu savladao Rusa Karena Hačanova sa 3:1 u setovima (7:6, 6:4, 6:7, 6:3) i u nedelju će protiv Đokovića igrati za titulu u Melburnu.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković finale,   Novak Đoković,   Grčka,   Tenis

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Novak me je naterao da igram loše"

Izvor: B92, 27.Jan.2023

Američki teniser Tomi Pol govorio je na konferenciji za medije posle ispadanja sa Australijan opena od Novaka Đokovića...Prvi međusobni meč pripao je srpskom teniseru rezultatom 7:5, 6:1, 6:2, za malo manje od dva i po časa igre..."Mislim da sam riternirao vrlo dobro. Osećao sam da je meč išao...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.