Novak me je naterao da igram loše

Izvor: B92, 27.Jan.2023, 14:18

"Novak me je naterao da igram loše"

Američki teniser Tomi Pol govorio je na konferenciji za medije posle ispadanja sa Australijan opena od Novaka Đokovića.

Prvi međusobni meč pripao je srpskom teniseru rezultatom 7:5, 6:1, 6:2, za malo manje od dva i po časa igre.

"Mislim da sam riternirao vrlo dobro. Osećao sam da je meč išao vrlo brzo od početka, riternirao je vrlo dobro. Pogađao je duboko. Nije mi dozvolio da sprovedem bilo koji plan", rekao je Pol i dodao: >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

"Bilo je sjajno videti nivo na kojem sam i videti kako da ja budem taj koji pobeđuje. Bilo je to dobro iskustvo. Nije mi dozvolio da izvršim nijedan plan koji sam imao".

Pol izuzetno poštuje Đokovića, koji će igrati 10. finale u Melburnu.

"Mnogo igrača ima veliko poštovanje prema njegovoj igri. Definitivno je neverovatan igrač, posebno ovde u Australiji. Niko ne želi da ga vidi u svom delu žreba. Ali, ovo je polufinale Slema, ne možeš da igraš protiv lošeg igrača. Igrati protiv njega ovde je bilo kul iskustvo. Znao sam da će da igra vrlo dobro. Želeo sam da igram bolje danas. Naterao me je da igram loše. Sjajan igrač", istakao je Pol.

Novak će u finalu igrati protiv Stefanosa Cicipasa u nedelju od 09.30.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Tenis,   Novak Đoković

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.