Sudija odbacio molbu da proglasi pogrešno suđenje Trampu u slučaju Stormi Danijels

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Maj.2024, 19:20

Sudija odbacio molbu da proglasi pogrešno suđenje Trampu u slučaju Stormi Danijels

Sudija njujorškog suda Huan Merčan odbacio je molbu advokata bivšeg predsednika SAD Donalda Trampa Toda Blanša da proglasi pogrešno suđenje u slučaju povodom optužbi za prikrivanje isplate 130.000 dolara glumici filmova za odrasle Stormi Danijels.
Trampova odbrana je tvrdila da je svedočenje Stormi Danijels imalo neosnovane predsrasude, odnosno da predstavlja gotovo nepopravljivu štetu.
Blanš je sudiji napomenuo da smatra da je svedočenje Danijels ''toliko štetno da postoji rizik da porota neće moći da se fokusira na dokaze koji su zaista važni'', prenosi Rojters.
''Slažem se da bi bilo bolje da su neke stvari ostale neizrečene, ali ne verujem da bi proglašenje pogrešnog suđenja bilo...
Pogledaj vesti o: Nju Jork

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Stormi Danijels svjedočila protiv Trampa u slučaju prevare

Izvor: Nezavisne Novine, 07.Maj.2024

NJUJORK - Porno glumica Stormi Danijels rekla je danas, tokom svjedočenja pred sudom u Njujorku protiv bivšeg predsjednika SAD Donalda Trampa u slučaju prevare, da je Trampa posjetila u njegovom penthausu, gdje su stupili u seksualni odnos.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.