Odbojkaši Niša u Francuskoj traže prolaz u polufinale Kupa CEV

Izvor: JužneVesti.com, 18.Nov.2020, 19:48

Odbojkaši Niša u Francuskoj traže prolaz u polufinale Kupa CEV

Zbog epidemiološke situacije u celoj Evropi i otkazivanja nekih mečeva u šesnaestini finala Kupa CEV, meč osmine finala i eventualnu utakmicu četvrtfinala Odbojkaški klub Niš odigraće u Francuskoj. Nišlije će igrati u osmini finala sa Polonijom iz Londona, a pobednika tog duela dan kasnije čeka bolji iz meča Mladi radnik iz Požarevca - Monpelje iz Francuske.

Plasmanom u >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << osminu finala Kupa CEV odbojkaši Niša su napravili najveći uspeh u svojoj istoriji što se tiče evropskih takmičenja. Posle odustajanja Šahtjora iz Belorusije zbog korona virusa, Nišlije su obezbedile plasman među 16 najboljih ekipa, a tu ih čeka Polonija iz Londona.

Na video-konferenciji učesnika Kupa CEV i organizatora, odlučeno je da se osmina finala i četvrtfinale igraju u četiri evropska grada i po ubrzanom sistemu, kaže Milan Pešić, predsednik Odbojkaškog kluba Niš.

Imali smo video-konferenciju i timovi učesnici su predlagali mesta gde će se igrati mečevi, a žrebom u uživo prenosu odlučeno je da mi, Polonija iz Londona i Monpelje igramo u Monpeljeu. Ti mečevi nas očekuju već sredinom decembra - kaže Pešić.

Prema podacima sa sajta Evropske odbojkaške konfederacije (CEV), Niš i Polonija će se sastati u osmini finala, a u drugom meču igraće domaći Monpelje i Mladi radnik iz Požarevca. Pobednici ovih duela igraće četvrtfinale.

Datum prvih mečeva bi trebalo da bude 14. decembar, rekao je Pešić, a poznato je da će meč Nišlija i Engleza suditi Gregor Novak iz Slovenije i Ljubomir Sirakov iz Bugarske.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Odložen meč OK Niša zbog korone u Radničkom iz Kragujevca

Izvor: JužneVesti.com, 19.Nov.2020, 09:57

Iako je trebalo da u subotu, 21. novembra odbojkaši Niša dočekaju kragujevački Radnički u 11. kolu Superlige, taj meč je odložen zbog korona virusa u ekipi iz Kragujevca. Još nisu poznati termini zaostalog meča 9. kola Superlige koji je Niš trebalo da igra sa Partizanom, kao i revanš četvrtfinala...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.