Odložen meč OK Niša zbog korone u Radničkom iz Kragujevca

Izvor: JužneVesti.com, 19.Nov.2020, 09:57

Odložen meč OK Niša zbog korone u Radničkom iz Kragujevca

Iako je trebalo da u subotu, 21. novembra odbojkaši Niša dočekaju kragujevački Radnički u 11. kolu Superlige, taj meč je odložen zbog korona virusa u ekipi iz Kragujevca. Još nisu poznati termini zaostalog meča 9. kola Superlige koji je Niš trebalo da igra sa Partizanom, kao i revanš četvrtfinala Kupa Srbije u kom Nišlije dočekuju Ribnicu iz Kraljeva.

I ove nedelje odbojkaši Niša "preskočiće" obaveze u takmičenju >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << pošto je meč odložen zbog zaraženih koronom u redovima protivnika. Nišlije su za vikend odigrale meč 10. kola elitnog ranga, a pre toga pomerene su mu dve utakmice zbog korone koju su prijavili protivnici.

Prvo je pomeren meč revanša četvrtfinala Kupa Srbije u kom Niš dočekuje Ribnicu iz Kraljeva nakon poraza od 3:2 u prvom meču, a potom je odložen i duel 9. kola Superlige sa Partizanom. I dalje nema termina kada će ti susreti biti odigrani.

Duel sa Radničkim, koji je trebalo da bude igran u subotu, 21. novembra u Nišu, pomeren je, prema podacima sa sajta Superlige, za 5. decembar.

Nakon 9 odigranih mečeva Niš ima šest trijumfa i tri poraza i trenutno se nalazi na četvrtoj poziciji.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

KLS: Pirot sa novim trenerom igra u Pančevu, meč Napretka odložen

Izvor: JužneVesti.com, 19.Nov.2020

Priliku da prekinu niz od pet poraza košarkaši Pirota imaće u subotu, 21. novembra kada u Pančevu igraju protiv Tamiša meč 9. kola Košarkaške lige Srbije. Drugi predstavnik juga Srbije aleksinački Napredak će odmarati ovog vikenda jer je meč sa ekipom Mladosti odložen zbog korone u timu iz...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.