Zimonjić i Tipsarević u osmini finala

Izvor: Sportski Žurnal, 30.Jul.2012, 21:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zimonjić i Tipsarević u osmini finala

Srpski teniseri Nenad Zimonjić i Janko Tipsarević pobedom su započeli takmičenje u konkurenciji dublova na olimpijskom turniru u Londonu savladavši slovački par Martin Kližan/Lukaš Lacko sa 6:3, 6:3.
Zimonjić i Tipsarević igraće u osmini finala sa Kanađanima Danijelom Nestorom i Vašekom Pospišilom, koji su pobedili rumunski par Horija Tekau/Adrijan Ungur sa 6:3, 7:6 (11:9).
Tipsarević >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << je ranije danas izborio plasman u osminu finala singla pobedom nad Nemcem Filipom Pečnerom (3:6, 6:3, 6:4), dok su Novak Đoković i Viktor Troicki poraženi u prvom kolu dublova od švedskog para Johan Brunstrom/Robert Lindšted sa 7:6 (10:8), 6:3.
Pogledaj vesti o: Nenad Zimonjić,   Tenis,   Olimpijske igre,   London

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zimonjić i Tipsarević u osmini finala dublova

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Jul.2012

LONDON -..Srbi Nenad Zimonjić i Janko Tipsarević pobedom su započeli takmičenje u konkurenciji dublova na olimpijskom turniru u Londonu savladavši večeras Slovake Martina Kližana/Lukaša Lacka sa 2:0 u setovima - 6:3, 6:3...Zimonjić i Tipsarević igraće u osmini finala sa Kanađanima Danijelom...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Zimonjić i Tipsarević pobedili u dublu

Izvor: NoviMagazin.rs, 30.Jul.2012

Srpski teniseri Nenad Zimonjić i Janko Tipsarević pobedom su započeli takmičenje u konkurenciji dublova na olimpijskom turniru u Londonu savladavši večeras slovački par Martin Kližan/Lukaš Lacko sa 2:0 u setovima - 6:3, 6:3.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Tipsarević i Zimonjić prošli u osminu finala dubla na OI

Izvor: Nezavisne Novine, 30.Jul.2012

LONDON - Srpski teniseri Janko Tipsarević i Nenad Zimonjić plasirali su se u osminu finala Olimpijskih igara u Londonu, pošto su danas u paru eliminisali Martina Kližana i Lukaša Lacka iz Slovačke sa 2:0 u setovima (6:3, 6:3).

Nastavak na Nezavisne Novine...

OI: Zimonjić i Tipsarević uspešni u dublu

Izvor: Akter, 30.Jul.2012

Nenad Zimonjić i Janko Tipsarević pobedom su započeli takmičenje u konkurenciji dublova na olimpijskom turniru savladavši Slovake Kližana i Lacka sa 6-3 6-3

Nastavak na Akter...

Ana i Nenad protiv Indijaca u prvom kolu

Izvor: Blic, 31.Jul.2012, 18:21

Na olimpijskom teniskom turniru u Londonu sutra počinju takmičenja u mešovitom dublu. Srpski par, Ana Ivanović i Nenad Zimonjić, u prvom kolu igraće protiv Indijaca, Sanje Mirze i Leandera Paesa...Naši teniseri nisu bili među nosiocima...Prvi nosioci Viktorija Azarenka i Maks Mirni iz Belorusije...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.