Zimonjić i Anderson u osmini finala u Parizu

Izvor: Beta, 29.Okt.2014, 22:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zimonjić i Anderson u osmini finala u Parizu

BEOGRAD, 29. oktobra 2014. (Beta) - Srpski teniser Nenad Zimonjić i njegov partner u dublu Južnoafrikanac Kevin Anderson plasirali su se u osminu finala Mastersa u Parizu, pošto su u sredu pobedili britansko-rumunski par Dominika Ingloa i Florina Mergeu sa 2:1 u setovima (6:3, 3:6, 12:10).

Zimonjić i Anderson su pobedili za sat i 18 minuta igre. Inglo i Mergea su u trećem setu vodili sa 9:6, ali su Zimonjić i Anderson uspeli da nadoknade zaostatak i zabeleže pobedu.

Oni će u osmini finala igrati protiv prvih nosilaca, Amerikanaca braće Boba i Majka Brajana, koji su bili slobodni u prvom kolu.
Pogledaj vesti o: Nenad Zimonjić,   Pariz

Nastavak na Beta...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.