Igraju Đoković, Troicki i Zimonjić

Izvor: B92, 05.Nov.2009, 11:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Igraju Đoković, Troicki i Zimonjić

Pretposlednji veliki teniski turnir ove godine igra se u Bazelu a danas će na terene Novak Đoković, Viktor Troicki i Nenad Zimonjić.

Đoković se sastaje sa Hernihom iz Češke, Troicki u singlu igra sa Marinom Čilićem iz Hrvatske. Troicki i njegov partner Nemac Kas >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sastaju se na turniru dublova sa parom Lipski (SAD), Polašek (Slovačka). Na turniru parova prvi nosioci su Nenad Zimonjić i Kanađanin Danijel Nestor a njihovi današnji rivali su Čeretani iz SAD i Kvareši iz Pakistana.

Planirano je da meč Đoković - Hernih počne posle 16 časova, Nestor i Zimonjić će na teren prvi, u 14 časoa, a duel Troicki - Čilić je treći na programu i očekuje se da počne oko 18 časova.

Turnir 'Davidof Svis Indors’u Bazelu igra se na tvrdoj podlozi za nagradni fond od 1.755.000 evra.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.