Izvor: RTS, 10.Jul.2020, 21:52

Zvezda Siksersa pod "punom ratnom opremom", što je sigurno, sigurno je

Košarkaši Filadelfije doputovali su na Floridu, gde se krajem meseca nastavlja NBA liga. Prva zvezda tima Džoel Embid ozbiljno je shvatio pandemiju koronavirusa i ništa nije prepustio slučaju. Kamerunski centar po dolasku u Orlando zaštitio se maskom, rukavicama i zaštitnim odelom.
Filadelfija seventisiksersi i njihova glavna zvezda Džoel Embid stigli su na Floridu gde će u Diznijevom kompleksu na Floridi biti nastavljena >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << NBA sezona koja je prekinuta zbog koronavirusa.

Kamerunskog centra kamere su snimile kako dolazi u Orlando, a Embid ništa nije ostavio slučaju.
Nastavak regularnog dela sezone, u kom će svaka ekipa odigrati osam utakmica, počeće 30. jula derbijem Los Anđelesa između Lejkersa i Klipersa, kao i susretom između Jute i Nju Orelansa.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.