ZENIT SE NE ŠALI: Stiže centar sa preko 600 utakmica u NBA! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jul.2020, 14:52

ZENIT SE NE ŠALI: Stiže centar sa preko 600 utakmica u NBA! (FOTO)

Rusi prave ozbiljan tim.

Zenit iz Sankt Peterburga namerava da dovede iskusnog američkog centra Grega Monroa. Nekadašnji NBA košarkaš prethodne sezone iznenadio je dolaskom u Evropu, odnosno u Bajern iz Minhena.

Pošto je poništeno izbacivanje Mančester Sitija iz Lige šampiona, Premijer liga pretvorila se u gladijatorsku arenu, gde će se do poslednjeg kola voditi bitka za plasman >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u elitno takmičenje sledeće sezone. A Čelsi večeras (21.15) mora da pobedi poslednjeplasirani Norič baš iz tog razloga. Čist kec je 1,15, a pobeda Plavaca bez primljenog gola (Sigurna pobeda) 1,83. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Čelsi – Norič.

Monro je nekada važio za veliki za talenat, imao je i sjajne sezone u Detroit Pistonsima, odigrao je više od 600 utakmica u NBA, međutim nije uspeo da se snađe u novoj eri košarke u najjačoj ligi na svetu.

Prethodne sezone u Evroligi prosečno je beležio 12,9 poena, 6,8 skokova i 2,5 asistencija.

Zenit je veoma aktivan na tržištu i do sada su već doveli Kevina Pangosa, Kej Si Riversa, Aleksa Pojtresa, Arturasa Gudaitisa i Danisa Zaharova.

Zenit St. Petersburg is seriously considering to sign Greg Monroe. There are ongoing talks. The "Moose" is still exploring his NBA and overseas options. If he decides to sign back in Euroleague Zenit stands as one of the strongest contenders to lure him.

— Varlas Nikos (@nikosvarlas) July 14, 2020

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Fabiola Paralo, devojka fudbalera Laga Žuniora.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZVEZDA NEMA SREĆE: Napadač koji je bio viđen u crveno-belom završio u Rostovu! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jul.2020

Rusi konkretniji...Tržisna trka je otvorena, klubovi traže pojačanja. Šampion Srbije Crvena zvezda je "pikirala" fudbalera iz Severne Makedonije, ali na žalost crveno-belih, ta priča nema srećan kraj...Na spisku želja se nasao David Toševski, 19. godišnji napadač Rabotnickog. Raspitivali...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

IMPERATOR JE VAN SEBE: Adrijano jedva hodao ulicama, javnost osudila NEVIĐENI blam! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jul.2020

Velika šteta za ovog momka...Nekadašnji brazilski napadač Adrijano ne prestaje sa skandalima. Ovaj put "Imperator" je snimljen pijan na uličnoj zabavi što je u suprotnosti sa pravilom održavanja fizičke distance zbog pandemije koronavirusa...Pošto je poništeno izbacivanje Mančester Sitija...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.