BARSA SE OKREĆE SLEDEĆOJ SEZONI: Katalonci predstavili nove dresove! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jul.2020, 17:25

BARSA SE OKREĆE SLEDEĆOJ SEZONI: Katalonci predstavili nove dresove! (FOTO)

Mesi u ulozi manekena.

Barselona je predstavila novu garnituru dresova za narednu sezonu.

Pošto je poništeno izbacivanje Mančester Sitija iz Lige šampiona, Premijer liga pretvorila se u gladijatorsku arenu, gde će se do poslednjeg kola voditi bitka za plasman u elitno takmičenje sledeće sezone. A Čelsi večeras (21.15) mora da pobedi poslednjeplasirani Norič baš iz tog razloga. Čist >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kec je 1,15, a pobeda Plavaca bez primljenog gola (Sigurna pobeda) 1,83. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Čelsi – Norič.

Katalonci se vraćaju starom dizajnu, pošto su ove sezone probali sa "kockicama" na dresu.

Novu "uniformu" su predstavili Lionel Mesi, Đerar Pike, Frenki de Jong i Antoan Grizman.

Evidetno je da se Katalonci vraćaju nekim lepšim vremenima, kada su igrali nastupali sa većim uspesima (ove sezone najverovatnije ostalu bez titule).

 Da li je dizajn bolji nego ove sezone? Procenite sami.

Barca's new home kit for 2020/21 has landed 🔵🔴 pic.twitter.com/WAkM4SNfti

— B/R Football (@brfootball) July 14, 2020

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Barsa se vratila tradiciji, kockice su prošlost

Izvor: RTS, 15.Jul.2020, 07:36

Fudbalski klub Barselona odlučila je nakon godinu dana povući dresove sa kvadratićima pa će od sledeće sezone opet nositi tradicionalne plave i crvene pruge. . Pre godinu dana su španski klub i američki proizvođač sportske opreme Najk iznenadili navijače uvođenjem...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.