ZVEZDA NEMA SREĆE: Napadač koji je bio viđen u crveno-belom završio u Rostovu! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jul.2020, 16:25

ZVEZDA NEMA SREĆE: Napadač koji je bio viđen u crveno-belom završio u Rostovu! (VIDEO)

Rusi konkretniji.

Tržisna trka je otvorena, klubovi traže pojačanja. Šampion Srbije Crvena zvezda je "pikirala" fudbalera iz Severne Makedonije, ali na žalost crveno-belih, ta priča nema srećan kraj.

Na spisku želja se nasao David Toševski, 19. godišnji napadač Rabotnickog. Raspitivali su se crveno-beli, skauti su snimali talentovanog igrača, a kako saznaje "MaxBet sport", klub sa Marakane je bio spreman da plati Severnomakedoncima 400.000 evra, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << plus 20 odsto od dalje prodaje.

Pošto je poništeno izbacivanje Mančester Sitija iz Lige šampiona, Premijer liga pretvorila se u gladijatorsku arenu, gde će se do poslednjeg kola voditi bitka za plasman u elitno takmičenje sledeće sezone. A Čelsi večeras (21.15) mora da pobedi poslednjeplasirani Norič baš iz tog razloga. Čist kec je 1,15, a pobeda Plavaca bez primljenog gola (Sigurna pobeda) 1,83. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Čelsi – Norič.

Da je u pitanju dobar igrač pokazuje interesovanje Salcburga i jos nekoliko timova iz Evrope, ali dok se čekao rasplet pregovora, sa sjajnom ponudom je "uleteo" Rostov. Rusi su dali Rabotničkom blizu 1.000.000 evra i doveli talentovanog napadača, za koga prognoziraju da može da bude dostojan naslednik slavnog golgetera Crvene zvezde, Darka Pančeva.

Omladinski reprezentativac Severne Makedonije prošle sezone je igrao standardno, odigrao je 21 meč i postigao pet golova uz tri asistencije za 1.443 minuta na terenu. Naravno, Zvezda se sprema da angažuje brazilskog napadača Andersona Silvu iz Falmikaa, dok je Toševski viđen samo kao zalog za budućnost.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Sofija Milošević, devojka Luke Jovića.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.