Izvor: RTS, 23.Apr.2021, 09:52

Vučević i Dončić za RTS: Dobre utakmice i važne pobede

Nikola Vučević i Luka Dončić su najzaslužniji za pobede svojih timova, Čikago Bulsi su pobedili Šarlot, a Dalas je bio bolji od Los Anđeles Lejkersa. Sa asovima NBA lige o proteklim utakmicama, razgovarao je Aleksandar Žigić izveštač RTS-a.
Nikola čestitam na pobedi, 18 poena uz 16 skokova i 6 asistencija, izvanredna i veoma važna pobeda u ovom trenutku. Kako ocenjuješ utakmicu i kako si se prilagodio dolasku iz Orlanda u Čikago?
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />
"Zadovoljan sam utakmicom, sinoć smo dosta slabo odigrali pa mi je drago da smo večeras dobro odgovorili i došli do važne pobede. Cela sekipa je odigrala odlično, timski i od samog početka smo ušli agresivno u utakmicu i nismo dozvolili protivniku da se razigra. Napravili smo veliku razliku i to držali do kraja, tako da je ovo bitna pobeda za nas. Što se tiče prelaska u Čikago, za sada je dosta dobro. Malo je nezgodno jer smo imali puno gostovanja pa nisam mogao da budem tu, ali pre desetak dana mi je došla porodica, žena sa decom, tako da mi je malo lakše bilo. Za sada su utisci super. Čikago je jedan od najvećih klubova NBA lige, a ja sam odrastao gledajući Džordana i uživao sam u njegovim utakmicama. Sjajna je stvar kad uđete u salu i vidite njegov dres. Nema mnogo klubova koji imaju tu istoriju.", zaključio je Vučević.
Luka fantastičnih 30 koševa, 9 skokova i 8 asistencija, kakva je bila utakmica?
"Bilo je super, došli smo do pobede u zadnje dve utakmice. Tako da bilo je super.", bio je kratak Luka Dončić.
Ekipa Dalasa u subotu još jednom dočekuje na svom terenu LA Lejkerse, a onda putuju u Kaliforniju gde u ponedeljak igraju protiv Sakramenta a u utorak protiv Golden stejta u San Francisku.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.