Izvor: N1 televizija, 23.Apr.2021, 08:47

Vratio se Dejvis, nedovoljno za Luku i Meverikse

U noći između četvrtka i petka u NBA šampionatu odigrano je šest utakmica, a u centru pažnje bio je duel u Zapadnoj konferenciji u kojem su Dalas Meveriksi bili bolji od Los Anđeles Lejkersa rezultatom 115:110 na domaćem terenu u Teksasu. Za zlatno-ljubičaste prvi put od 14. februara nastupio je Entoni Dejvis, koji je u povratku zabeležio po 4 poena i skoka za 16 minuta na parketu. U timu Rika Karlajla ponovo je blistao slovenački reprezentativac Luka Dončić sa 30 poena.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

DONČIĆ I MAVERIKSI BOLJI OD ŠAMPIONA: Dejvis se vratio na parket! (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 23.Apr.2021

Luka je bio veoma blizu novog trip-dabl učinka! U noći između četvrtka i petka Dalas je ugostio ekipu Los Anđeles Lejkersa. Posle dužeg vremena Entoni Dejvis se oporavio i ponovo je na parketu. Povratak sjajnog centra nije bio dovoljan za pobedu Lejkersa. Utakmica u Dalasu je završena rezultatom...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.