NBA: Dončić upropastio povratak Dejvisu, Adetokumbo je krupna zverka za Embida (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Apr.2021, 08:02

NBA: Dončić upropastio povratak Dejvisu, Adetokumbo je krupna zverka za Embida (VIDEO)

Slovenački plej opet čovek odluke.

Sjajni centar LA Lejkersa Entoni Dejvis vratio se na parket posle dvomesečne pauze zog povrede, ali je NBA šampion poražen od Dalasa rezultatom 115:110.

Najzaslužniji za pobedu Maveriksa je bio Luka Dončić koji je zabeležio 30 poena, devet skokova i osam asistencija. Slovenac je imao podršku Kristapsa Porzingisa koji je ubacio 19 poena. Srpski centar Boban Marjanović >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nije dobio šansu.

Sa druge strane, Dejvis je kao član startne petorke na povratku igrao 16 minuta i postigao četiri poena (šut iz igre 2/10). Najefikasniji kod Lejkersa je bio Kentavijus Kaldvel-Poup sa 29 poena, četiri manje je ubacio Denis Šruder, koji je imao i 15 asistencija.

Milvoki je savladao Filadelfiju sa 124:117 u derbiju Istočne konferencije. Janis Adetokumbo je dobio rat protiv Džoela Embida. Adetokumbo je sakupio 27 poena, 16 skokova i šest asistencija, dok je Kris Midlton ubaci 24 poena za Bakse.

Embid je postigao 24 poena za Filadelfiju, četiri manje je postigao Šejk Milton.

Milvoki je prekinuo seriju od pet poraza u duelu dva od tri najbolja tima Istoka i sada ima skor 36-22, dok Filadelfija i Bruklin dele prvo mesto sa učinkom 39-20.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Danina Jeftić, glumica i bivša rukometašica.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Vratio se Dejvis, nedovoljno za Luku i Meverikse

Izvor: N1 televizija, 23.Apr.2021

U noći između četvrtka i petka u NBA šampionatu odigrano je šest utakmica, a u centru pažnje bio je duel u Zapadnoj konferenciji u kojem su Dalas Meveriksi bili bolji od Los Anđeles Lejkersa rezultatom 115:110 na domaćem terenu u Teksasu. Za zlatno-ljubičaste prvi put od 14. februara nastupio...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.