Izvor: RTS, 26.Nov.2020, 18:35

Veliko pojačanje za Đorđevića, Belineli se vratio u Virtus

Dugogodišnji italijanski reprezentativac Marko Belineli, posle 13 sezona provedenih u NBA ligi, vratio se u Evropu i potpisao troipogodišnji ugovor sa Virtusom.
Belineli je debitovao u ekipi iz Bolonje kao 16-godišnjak, a 2007. godine otisnuo se u NBA ligu, gde je nastupao 13 sezona sa velikim uspehom.

Iskusni 34-godišnji bek osvojio je šampionski prsten sa San Antoniom 2014. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << godine, a igrao je i za Golden Stejt, Toronto, Nju Orleans, Čikago, Filadelfiju, Sakramento i Atlantu.
Kako prenosi Gazeto delo Sport, Belineli je igovor sa Virtusom potpisao do juna 2023. godine.
Ekipu Virtusa sa klupe predvodi nekadašnji selektor Srbije Aleksandar Đorđević, dok za bolonjski tim sa velikim uspehom nastupaju Miloš Teodosić i Stefan Marković.
Italijanski tim nastupa u Evrokupu, ali važi za jednog od najvećih kandidata da dobije A licencu Evrolige, odnosno zagarantovani desetogodišnji ugovor sa elitnim takmičenjem.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Belineliju 5.000.000 miliona od Virtusa, u rangu sa Teodosićem

Izvor: MozzartSport.com, 27.Nov.2020, 15:51

Iskusni italijanski bek objasnio zašto se vratio u Bolonju i istakao najviše ambicije..Bomba sa Apenina odjeknula je košarkaškim svetom - Marko Belineli, iskusni italijanski bek, posle 13 godina u NBA ligi, vratio se u Italiju gde je zadužio dres Virtus Bolonje, kluba iz kojeg je napravio prvi korak...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.