Ubedljiv poraz Rajakovićevog tima VIDEO

Izvor: B92, 22.Nov.2023, 09:33

Ubedljiv poraz Rajakovićevog tima VIDEO

Košarkaši Orlando Medžika bili su bolji od Toronto Reptorsa Darka Rajakovića rezultatom 126:107 u sklopu NBA Kupa.

Paolo Bankero je sa 25 poena bio najefikasniji u ekipi Orlanda, Džejlen Sags je dodao 18 poena,a Franc Vagner je ubacio 17 poena u pobedi Medžika.

Kod Reptorsa Denis Šruder bio je najefikasniji sa 24 poena, Paskal Sijakam je ubacio 16 poena, dok je 14 poena utakmicu završio Skoti Barns.

Toronto posle ovog poraza ima učinak od 0:2 >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u grupi C.

Dobra igra u odbrani Orlanda koji su na utakmici imali 12 ukradenih lopti, što im je u mnogome pomoglo da na ovom meču dođu do pobede.

Sags je pogurao ekipu sa svojih 4:4 u prva dva minuta meča poveo Orlando koji kada je stekao prednost na startu meča više je do kraja nije ispuštao.

Orlando je posle rekorda po broju asistencija koji su imali na meću protiv Detroita (44), sada su ponovo imali više od 25 asistencija.

Veliki problem za Toronto je bio to što je centar Jakob Poeltl utakmicu završio skoro sedam minuta pre kraja, zbog pet ličnih grešaka.

Skoti Barns je svojim poenima pokušao da vrati Toronto u igru i uspoe da na poluvreme odu sa minusom od 11 poena. Sa druge strane Orlando je drugo poluvreme otvorio sa serijom poena posle koje su ponovo vratili ubedljivo vođstvo koje nisu ispuštali do kraja meča.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.