TEŠKA SITUACIJA ZA SANSE: Kris Pol u Kovid protokolu

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jun.2021, 18:11

TEŠKA SITUACIJA ZA SANSE: Kris Pol u "Kovid protokolu"

Fantastični plej propušta početak finala Zapadne konferencije NBA lige.

Samo nekoliko dana pošto su Sansi rezultatom 4:0 u seriji savladali Denver, iz Finiksa je stigla vest da je Kris Pol ušao u takozvani "Kovid protokol". To znači ili da je on zaražen virusom ili je bio u kontaku sa nekim ko je pozitivan.

Kako su krenuli (pobedom od 3:0 nad Turskom), Italijanima su porasli apetiti i sada žele do samog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << finala. Večeras (21.00) imaće ozbiljan ispit protiv Švajcarske, koja pritom mora da se „vadi“ za remi s Velsom. Kvota na Azure je 1,75, iks je 3,50, a dvojka 5,10. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Italija - Švajcarska.

Nije poznat vremenski period koji će provesti van terena. Blistao je u dosadašnjem delu plej-ofa. Pol je beležio 15,7 poena, 8,7 asistencija i 4,1 skok u proseku.

Finiks čeka pobednika meča Juta - Los Anđeles Klipers u finalu Konferencije. Skor je trenutno 2:2. Ako se sve reši u šest mečeva finale Zapada će početi u nedelju 20. juna, u slučaju da o pobedniku odlučuje sedmi meč, serija će krenuti u utorak 22. juna.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.