Izvor: RTS, 17.Jun.2021, 12:40

Jedan pozitivan na koronavirus u NBA ligi

Prema poslednjim podacima testiranja na koronavirus u NBA ligi, jedan igrač bio je pozitivan, saopštilo je najjače klupsko takmičenje na svetu.
Kako se navodi, od 164 testirana košarkaša do 9. juna, jedan je dobio pozitivan rezultat.

Prema protokolima NBA lige, pozitivan igrač i oni koji su imali blizak kontakt sa zaraženim smešteni su u izolaciju i dužni su da prate upustva i smernice lige.
Mediji u SAD navode i sumnjaju >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << da je igrač koji je bio pozitivan Kris Pol, plejmejker Finiks sansa, koji je u Kovid sigurnosnom protokolu, zbog čega bi mogao da propusti utakmice finala Zapadne konferencije.
Finiks je prva ekipa koja je izborila finale konferencije, savladavši Denver sa 4-0.
Za preostalo mesto u finalu Zapada bore se LA Klipersi i Juta džez, a rezultat u toj seriji je 3-2 za tim iz Kalifornije.
Na Istoku, Bruklin vodi sa 3-2 protiv Milvokija, dok je Atlanta povela protiv Filadelfije istim rezultatom.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.