Izvor: MozzartSport.com, 16.Jun.2021, 15:15

Sansi bez prve zvezde tima na startu finala Zapada

Kris Pol će morati u izolaciju prema antikovid protokolu NBA lige

Loše vesti za Feniks. Prema pisanju "Atletika" najbolji igrač Sansa Kris Pol ušao je u NBA antikovid protokol i moraće neko vreme da bude u izolaciji, što dovodi u pitanje njegovo učešće na startu finalne serije Zapadne konferencije.

Pošto je "počistio" Denver u polufinalu konferenciji, Feniks još čeka rivala u borbi za veliko finale, jer je druga polufinalna serija Zapada >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << između Klipresa i Jute stigla do 2-2.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Kako bi što manje bili bez Pola u finalu konferencije, Sansi navijaju da dva tima igraju majstoricu (sedmi meč).

Prema antikovid protoklu period izolacije može da bude kraći kod vakcinisanih igrača. Ali zasad se ne zna koliko će Pol biti van tima, jer nije poznato da li je poslat u izolaciju zbog bliskog kontakta sa pozitivnom osobom, niti da li je vakcinisan. U slučaju da je primio vakcinu protiv kovida, nekoliko uzastopnih negatiovnih testova moglo bi da mu skrati period izolacije i ubrza povratak na teren.

Tagovi:
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Veliki peh za Finiks, Kris Pol u kovid protokolu

Izvor: RTS, 16.Jun.2021

Lider i jedan od najboljih igrača Finiks sansa Kris Pol, mogao bi da propusti utakmice finala Zapadne konferencije, zbog zdravstvenih i sigurnosnih kovid protokola. . Kako prenose Atletik i I-Es-Pi-En, Pol je uvršten u NBA zdravstveni i sigurnosni kovid protokol...Nije...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.