STIŽE NOVI NBA 2K22: Dončić na naslovnoj slici igrice, samo četvorica boljih od Jokića

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Avg.2021, 15:21

STIŽE NOVI NBA 2K22: Dončić na naslovnoj slici igrice, samo četvorica "boljih" od Jokića

Rejting prošlogodišnjeg MVP-a iznosi 95

Ljubitelji video igara od 10. septembra moći će da uživaju u NBA 2K22, koji važi za najprodavanije serijale u svetu gejminga.

Jedna od glavnih zvezda igrice biće i MVP najjače lige na svetu, srpski košarkaš Nikola Jokić, koji se nalazi na petom mestu po "ukupnoj oceni".

A post shared by NBA >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 2K (@nba2k)

Bolje rangirani od njega su Stef Kari, Kevin Durant, Lebron Džejms i Janis Antetokumpo. Njih četvorica imaju ocenu 96, dok je Jokić zajedno sa Embidom i Lenardom okarakterisan rejtingom 95.

Posle drame protiv Sočija, Partizanu je ostalo da izbaci Santa Klaru i plasira se u grupe Lige konferencija. Večeras (22.30) igra se prvi meč u Portugalu, a prema kvotama, biće neizvesno - kec je 2,80, iks 3,00, a dvojka 2,75. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Santa Klara - Partizan.

Iza njih su 94 Luka Dončić, Lilard i Harden. Zanimljivo je to da je reprezentativac Slovenije i zvezda Dalasa na naslovnoj strani igrice.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.