Prvi poeni Nedovića u debaklu Golden Stejta, šest poena Raduljice u porazu Baksa

Izvor: Blic, 09.Okt.2013, 09:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prvi poeni Nedovića u debaklu Golden Stejta, šest poena Raduljice u porazu Baksa

Košarkaši Golden Stejta doživeli su debakl od Jute sa 101:78 u pripremnom meču pred početak sezone u NBA ligi, a reprezentativac Srbije Nemanja Nedović je za sedam minuta u igri postigao pet poena. Poražen je i Milvoki za koji igra Miroslav Raduljica, sa 99:87 od Klivlenda, a on je postigao šest poena.

Posle dve utakmice u kojima je takođe imao malu minutažu, Nedović je konačno došao do poena, zahvaljujući >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << trojci i slobodnim bacanjima, a imao je i dve asistencije i izgubljenu loptu.

Raduljica je na terenu proveo više vremena: u igri je bio skoro 18 minuta, imao je 2/2 za dva poena, i 2/6 sa linije slobodnih bacanja. Ovom učinku je dodao četiri skoka, imao je i po dve blokade, ukradene i izgubljene lopte.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prvi poeni Nedovića u debaklu Golden Stejta, šest poena Raduljice u porazu Baksa

Izvor: Dzungla.org, 09.Okt.2013

Košarkaši Golden Stejta doživeli su debakl od Jute sa 101:78 u pripremnom meču pred početak sezone u NBA ligi, a reprezentativac Srbije Nemanja Nedović je za sedam minuta u igri postigao pet poena. Poražen je i Milvoki za koji igra Miroslav Raduljica, sa 99:87 od Klivlenda, a on je postigao šest...

Nastavak na Dzungla.org...

NBA: Raduljica debitovao, Nedović se upisao, Teletović poleteo

Izvor: Dzungla.org, 09.Okt.2013

Zagrejavanje za NBA sezonu samo što je počelo, a na terenima širom SAD se oseća želja igrača da jedva čekaju da najbolja liga na svetu startuje svoju novu godinu. Novajlije iz Srbije imale su svoju mini epizodu: Miroslav Raduljica imao je premijeru u dresu Milvoki Baksa – za 18 minuta...

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.