Izvor: RTS, 29.Avg.2020, 16:59

Preminuo NBA legenda Klif Robinson

Nekadašnji NBA košarkaš Kliford Robinson preminuo je u 53. godini, prenose američki mediji.
Svako ko je devedesetih godina prošlog veka, verovatno u njenom najboljem periodu, pratio NBA ligu, sigurno je dobro zapamtio ime Klifa Robinsona, koji je najdublji trag ostavio igrajući za Portland.

Nekadašnji student Univerziteta Konektikat (UConn) preminuo je u 53. godini.
Punih 18 godina nastupao je u NBA ligi, osam godina >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << proveo je u Trejlblezersima, dok je epizodne uloge imao u Finiksu, Detroitu, Nju Džerziju i Golden Stejtu.
Za najboljeg šestog igrača NBA lige izabran je 1993. godine, a naredne je nastupao na Ol-star meču.
Važio je za odličnog odbrambenog igrača, a u NBA karijeri prosečno je beležio više od 14 poena i skoro pet skokova po meču.
Priliku da se oproste od nekadašnje zvezde Blejzersi će imati večeras, kada igraju peti meč plej-of serije protiv El-Ej Lejkersa.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Preminuo legendarni Klif Robinson

Izvor: B92, 29.Avg.2020

Čuveni bivši NBA košarkaš Klif Robinson preminuo je u 53. godini života...Kliford Klif Robinson je imao prilično dugu profesionalnu karijeru tokom koje je u NBA ligi igrao punih 18 godina...Njega je u NBA dovela ekipa Portland Trejlblejzersa, koja ga je birala u drugoj rundi sa univerziteta Konektikat,...

Nastavak na B92...

Tužne vesti iz SAD, preminuo nekadašnji NBA Ol-star Klif Robinson

Izvor: Sportske.net, 29.Avg.2020

Nek mu je večna slava...Tragične vesti iz SAD, bivši košarkaš Portlanda, Finiksa, Detroita, Golden Stejta i Nju Džersija Klif Robinson preminuo je danas u svojoj 53. godini...On je 2018. godine imao moždani udar, a iste godine uklonjen mu je i tumor iz vilice, mada nije potvrđeno koji su uzroci...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.