Izvor: MozzartSport.com, 05.Mar.2021, 10:47

Poznati ol-stari timovi: Lebron birao Luku Medžika i izvukao Nikolu Džokera

Tri velike evropske zvezde na NBA tlu u istom ol-star timu

Nikola Jokić (Denver) i Luka Dončić (Dalas) posle nepunih godinu dana ponovo će zaigrati u istom timu. Tako je želeo Lebron Džejms (LA Lejkers) kapiten jedne od ekipa na predstojećoj Ol-star utakmici u Atlanti (7. marta).

"Moj četvrti igrač je Luka Medžik iz Dalasa, a peti je karta koju u nekim igrama ne možete da iskoristite - Džoker", tim rečima je Lebron drugu >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << godinu zaredom birao dve od trenutno tri najveće evropske zvezde na američkom tlu koje su i prošle godine na Ol-staru u Čikagu takođe sijale sa Džejmsom u istoj ekipi.

The 2021 #NBAAllStar #TeamLeBron & #TeamDurant rosters as drafted by @KingJames and @KDTrey5! pic.twitter.com/TWntJccnyP

Kako bi kompletirao startnu petorku Lebron je uzeo je i treću evropsku zvezdu Janisa Adetokunba (Milvoki) koji je prošle sezone bvio kapiten rivalskog tima, te Stefa Karija, a ostatak ekipe dopunio je sa Džejlenom Braunom (Boston), Polom Džordžom (LA Klipers), Rudijem Goberom (Juta), Demijenom Lilardom (Portland), Krisom Polom (Feniks), Domantasom Sabonisom (Indijana) i Benom Simonsom (Filadelfija).

Kapiten drugog ol-star sastava Kevin Durent (Bruklin) je pak za "svoje" startere izabrao saigrača iz Bruklina Kajrija Irvinga, Džoela Embida (Filadelfija), Kavija Lenarda (LA Klipers)i Džejson Tejtuma (Boston), kao i Bredlija Bila (Vašington) koji će zamentiti povređenog Durenta. U njihovom timu uslovno rečeno rezervisti će biti još jedna zvezda Bruklina Džejms Harden, Devin Buker (Feniks), Zajon Vilijamson (Nju Orleans), Zek Lavin (Čikago), Džulijus Rendl (Njujork), Nikola Vučević (Orlando) i Donovan Mičel (Juta).

Tagovi:
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.