POTVRĐENO IZ AMERIKE: Filip Petrušev u NBA ligi!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Jul.2023, 09:42

POTVRĐENO IZ AMERIKE: Filip Petrušev u NBA ligi!

Odlučeno je...

Filadelfija Seventiksersi potvrdili su da će igrač Crvene zvezde Filip Petrušev nastupati za tu ekipu u letnjoj NBA ligi.

Tim iz najjače lige sveta je pre dve godine draftovao Petruševa kao 50. pika i očekivano je što se našao na spisku igrača za predsezonu.

your 2023 #SummerSixers. pic.twitter.com/5a4LqTDCR7
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
— Philadelphia 76ers (@sixers) June 30, 2023

Kakva će dalja sudbina srpskog igrača biti nije poznata, a umnogome zavisi upravo od partija u dresu Siksersa tokom leta.

Takođe, narednih dana se očekuje spisak selektora Svetislava Pešića za Mundobasket, pa ostaje da se vidi da li će biti mesta za Petruševa posle njegove selidbe "preko bare".
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Петрушев на списку Филаделфије за Летњу лигу

Izvor: GradskeInfo.rs, 01.Jul.2023

Кошаркаш Црвене звезде Филип Петрушев играће за Филаделфију у Летњој лиги, саопштио је НБА тим. Фото: ABA liga/Dragana Stjepanović Филаделфија је саопштила списак играча који ће...

Nastavak na GradskeInfo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.