Петрушев на списку Филаделфије за Летњу лигу

Izvor: GradskeInfo.rs, 01.Jul.2023, 11:53

Петрушев на списку Филаделфије за Летњу лигу

Кошаркаш Црвене звезде Филип Петрушев играће за Филаделфију у Летњој лиги, саопштио је НБА тим. Фото: ABA liga/Dragana Stjepanović Филаделфија је саопштила списак играча који ће наступати у Летњој лиги, а на њему се нашао и српски кошаркаш Филип Петрушев.
your 2023 #SummerSixers. pic. >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << twitter.com/5a4LqTDCR7
— Philadelphia 76ers (@sixers) June 30, 2023

Филаделфија је Петрушева бирала са 50. позиције на драфту који је одржан 2021. године и сходно правима којима располаже позвала је српског кошаркаша да буде део тима.
Петрушев ће имати прилику да се избори за место у тиму и то пред новим тренером екипе Ником Нерсом који је почетком јуна договорио сарадњу са Филаделфијом.
Филаделфија први меч у Летњој лиги игра против Мемфиса, 3. јула.
Počeo prelazni rok u NBA ligi, Irving ostao u Dalasu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Петрушев на списку Филаделфије за Летњу лигу се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.