Neće igrati samo za Tim sveta: Jokić dobio specijalni poziv za Ol-star! (VIDEO)

Izvor: BKTV News, 15.Feb.2017, 19:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neće igrati samo za Tim sveta: Jokić dobio specijalni poziv za Ol-star! (VIDEO)

Srpski košarkaš Nikola Jokić učestvovaće na dva događaja na predstojećem NBA Ol star vikendu, pošto je nakon najavljenog nastupa za Tim sveta dobio pozivnicu za još jedan deo spektakla.

Od ranije je poznato da će, kao i prošle godine, Jokić igrati za Tim sveta protiv domaće selekcije u utakmici "zvezda u usponu", u kojoj igraju rukiji (novajlije) protiv sofmora (druga sezona u >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << NBA).

Ipak, srpski reprezentativac je naknadno dobio poziv da učestvuje na takmičenju "skil čelendž" pošto je Džoel Embid iz Filadelfije otkazao, tako da ćemo Nikolu gledati i u nadmetanju u košarkaškim veštinama.

Prošle godine u ovoj disciplini trijumfovao je Karl-Entoni Tauns iz Minesote.



NBA Ol-star vikend na programu je od 17. do 19. februara u Nju Orleansu.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.