Jokić će pokazati svoje veštine

Izvor: MVP.rs, 15.Feb.2017, 18:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jokić će pokazati svoje veštine

Mladi centar će zameniti povređenog Džoela Embida na takmičenju u veštinama.

Priznanja za mladog košarkaša samo pristižu, a poslednje u nizu jeste poziv Nikoli Jokiću da učestvuje u takmičenju u veštinama, kao zamena za povređenog Džoela Embida.

Centar Filadelfije se našao na prvobitnom spisku od osam igrača koji će učestvovati u ovoj disciplini, a kako se Embid i dalje oporavlja od povrede, njegovo mesto će zauzeti centar Denvera. >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs <<

Ol star vikend će biti održan od 17. do 19. februara u Nju Orleansu, a na takmičenju u veštinama, koje se održava drugog dana ove manifestacije, učestvovaće Ajzea Tomas (Boston), Entoni Dejvis (Nju Orleans), Demarkus Kazns (Sakramento), Gordon Hejvord (Juta), Džon Vol (Vašington), Devin Buker (Finiks), Kristaps Porzingis (Njujork) i Nikola Jokić (Denver).

(foto: Getty Images)

Nastavak na MVP.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jokić menja Embida u takmičenju u veštinama

Izvor: N1 televizija, 15.Feb.2017

Srpski košarkaš Nikola Jokić dobio je priliku da pokaže svoje veštine umesto Džoela Embida tokom ‚Ol star‘ vikenda u Nju Orleansu...Jokić ove sezone briljira u dresu Denver Nagetsa, a iako nije izborio mesto na glavnoj utakmici predstojećeg vikenda, naći će na meču budućh zvezda i takmičenju...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.