Izvor: HotSport.rs, 25.Jan.2017, 22:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NIJE BILO UZALUD: Nikola Jokić na “ol-star” vikendu! (FOTO) (VIDEO)

Centar Denver Nagetsa i reprezentacije Srbije nastupiće na meču “Rising stars challenge”.
Pre onog glavnog događaja, kada se “sudaraju” istok i zapad, kao prethodnica služi meč “zvezda u usponu”.
Ono što je do skoro bio susret “rukija” i “sofmora” (igrači kojima je druga sezona u ligi), od prošle godine je prebačeno na susret između mladih nada SAD i “tima sveta”, za koji će ove godine, po drugi put od kad je u NBA ligi, nastupiti Nikola >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Jokić.
Here are the rosters pic.twitter.com/sHFLpgAauX
— Stefan Bondy (@SBondyNYDN) January 25, 2017
Jokić ove godine beleži 15,2 poena, 8,4 skoka i 3,9 asistencije po meču, čime je zaslužio da se nađe među odabranim igračima za ovaj spektakl, mada još uvek nije poznato da li će biti i “starter”, pošto su mu konkurencija saigrači Emanuel Mudiaj i Džamal Marej. 
Pored njih, u “timu sveta” igraće i Dante Egzum (Juta), Trej Lajls (Juta), Badi Hild (Nju Orleans), Kristaps Porzingis (Njujork), Domantas Sabonis (Oklahoma) i Dario Šarić (Filadelfija).
Tim “SAD” će činiti samo tri “rukija” – Malkom Brogdon (Milvoki), Markis Kris (Finiks) i Brendom Ingram (LA Lejkers), dok su ostatak “sofmori”: Devin Buker (Finiks), Frenk Kaminski (Šarlot), Džahil Okafor (Filadelfija), Danđelo Rasel (LA Lejkers), Džonatan Simons (San Antonio), Karl Entoni-Tauns (Minesota) i Majls Tarner (Indijana).
Prošle godine je tim “SAD” slavio 157:154 uz 12 poena Nikole Jokića.
(Youtube/Radonja CZV)
 
 
The post NIJE BILO UZALUD: Nikola Jokić na “ol-star” vikendu! (FOTO) (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.