Najtvrđa odbrana lige? Pa za Jokaru to nije neki problem... (video)

Izvor: Sportske.net, 25.Jan.2017, 10:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najtvrđa odbrana lige? Pa za "Jokaru" to nije neki problem... (video)

Srbin nastavio sa neverovatnim partijama, Juta se loše provela u Koloradu. Jokić igra na Ol-Star nivou u 2017. godini!

Najtvrđa odbrana lige?

Nema problema, Nikola Jokić ne bira, 23 poena, 11 skokova, 6 asistencija, 3 blokade, 2 ukradene lopte, učinak za Bogove Srbina koji zaista igra na Ol-Star nivou u 2017. godini. Denver je dobio Jutu, Džamir Nelson sprečio tim da prospe pobedu kao protiv Minesote za vikend. Vodili su sa +17, dozvolili "Džezerima" da se vrate >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u meč, ali na kraju serija 8:0 za goste bila je dovoljna za petu pobedu u sedam mečeva.

Una buena parte del recital de Nikola Jokic:

23 puntos, 11 rebotes, 6 asistencias y W.

21 añitos. Es el futuro.

pic.twitter.com/WXo9J5qiQk

— Daniel Rocamora (@DanielRocamora_) January 25, 2017

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Pravila su pravila, ali Jokić je zaslužio Ol-star

Izvor: B92, 25.Jan.2017

Nikola Jokić igra na Ol-star nivou ove sezone, ali neće dobiti šansu da zaigra na meču svih zvezda NBA lige u februaru, što mnogi smatraju nepoštenim...Srpski centar ima dabl-dabl prosek u poslednjih dvadesetak utakmica, ali kao relativno novo ime u ligi nije uspeo da skupi dovoljno glasova navijača...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.