NE MOŽE SE TAKO SA NAJBOLJIM PLEJOM EVROPE: Amerikanci potcenili Teodosića i sve ostale Srbe (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 08.Okt.2016, 23:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NE MOŽE SE TAKO SA NAJBOLJIM PLEJOM EVROPE: Amerikanci potcenili Teodosića i sve ostale Srbe (FOTO)

Video igra NBA 2K17 ugledala je svetlost dana, ali se ljubiteljima ove igre u Srbiji neće svideti potcenjivanje naših igrača.

Jedini srpski klub na igrici je Crvena zvezda, a tu je i pet reprezentativaca Srbije. Svi oni su potcenjeni od Amerikanaca koji su radili na stvaranju video igre. Tako je najbolji plejmejker Evrope i momak kog bi skoro svi treneri rado videli u najjačoj ligi sveta Miloš Teodosić >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << dobio rejting svega 74.
FOTO UBOD: Miloš Teodosić se oprostio od reprezentacije Srbije (FOTO)
Ništa bolje nisu prošli i najbolje ocenjeni Nikola Jokić sa 79, Bogdan Bogdanović sa 76, Boban Marjanović sa 75 i Nemanja Bjelica sa 72.

Kao što vidite, ocene igrača su prilično neobične, u najmanju ruku, ali nisu samo domaći navijači i igrači nezadovoljni. Isto misle i fanovi NBA 2K serijala širom planete. Ekipa koja stoji iza igre još uvek nije dala komentar na to zašto je sistem bodovanja ovakav kakav jeste…
The post NE MOŽE SE TAKO SA NAJBOLJIM PLEJOM EVROPE: Amerikanci potcenili Teodosića i sve ostale Srbe (FOTO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.