NASTAVLJA SE “NBA RAT U LOS ANĐELESU” Demarkus Kazinis je odabrao stranu, a sada i Rejdžon Rondo

Izvor: 011vodič.com, 07.Jul.2019, 12:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NASTAVLJA SE “NBA RAT U LOS ANĐELESU” Demarkus Kazinis je odabrao stranu, a sada i Rejdžon Rondo

Foto: Tanjug/AP NBA liga će u narednoj sezoni biti više nego zanimljiva, a za to su se potrudili mega transferi u dva kluba iz Los Anđelesa. Nakon što je Entoni Dejvis došao iz Nju Orleansa u Lejkerse i pridružio se Lebronu Džejmsu, gradski rival, Klipersi, izveo je “potez leta” angažujući Kavaija Lenarda iz tabora novih šampiona, Toronto Reptorsa, ali i Pola Džordža, dosadašnju zvezdu Oklahoma Siti Tandera. Nisu se na tome zaustavili ni jedni ni drugi. Jedan od dominantnijih >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << centara lige, Demarkus Kazins, rešio je da po isteku ugovora sa Golden Stejtom pređe u Lejkerse, a onda je tamošnji slobodni igrač, plejmejker Rejdžon Rondo, odlučio da ne menja sredinu iako mu je istekao prethodni ugovor, pa je sa upravom “jezerdžija” sklopio novi. Foto: Tanjug/AP Rejdžon Rondo Lejkersi su obezbedili i potpis Kvina Kuka iz Voriorsa, ali i člana šampionske ekipe Reptorsa, Denija Grina, dok su angažovali i Troja Denijelsa iz Feniksa, te Džareda Dadlija iz Bruklina. Klipersi su, uz angažovanje moćnog tandema Lenard – Džord, posle isteka ugovora obnovili sporazume sa Patrikom Beverlijem, Rodnijem Mekgruderom i Ivicom Zupcem. (Darko Nikolić) More
The post NASTAVLJA SE “NBA RAT U LOS ANĐELESU” Demarkus Kazinis je odabrao stranu, a sada i Rejdžon Rondo appeared first on 011vodic.com.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.