Lejkersi potpisali odbačenog Kazinsa

Izvor: RTS, 06.Jul.2019, 20:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lejkersi potpisali odbačenog Kazinsa

Doskorašnji centar Godlen Stejta Demarkus Kazins novo je pojačanje Los Anđeles lejkersa, sa kojima je potpisao jednogodišnji ugovor.
Kazins čak šest dana nije mogao da pronađe angažman, pošto prema navodima novinara I-Es-Pi-Ena Adrijana Vojnarovskog timovi nisu pokazivali interesovanje za njega.

Nekada najbolji centar lige doživeo je tešku povredu Ahilove tetive, zbog čega je propustio >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << dobar deo pretprošle i prošle sezone.
Kazins je pre godinu dana potpisao minimalni ugovor sa Golden Stejtom u nadi da će napraviti povratak u staru formu i osvojiti prsten, što se nije dogodilo.
"Bugi" je na nagovor Entoni Dejvisa uspeo da ugovori saradnju sa Lejkersima, pa će tako centarski tandem ponovo igrati zajedno (2017. igrali u Pelikansima).
Lejkersi nisu uspeli da dovedu Lenarda, pa su novac namenjen Kavaju preusemerili na Denija Grina, Kvina Kuka, Kaldvel Poupa, Džavala Mekgija i Demarkusa Kazinsa.
Kazinsa su 2010. godine draftovali Sakramento kingsi, koje je posle sedam godina napustio zbog svađe sa trenerom i upravom kluba. 

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Lejkersi sve jači: Stigao i Demarkus Kazins

Izvor: MozzartSport.com, 06.Jul.2019

Neizvesnost oko toga gde će Demarkus Kazins nastaviti karijeru je završena. Makar na godinu dana. Dosadašnji centar Golden Stejta odlučio je da se pridruži Lejkersima na jednu sezonu. Kalifornija je, izgleda, obećana zemlja za Kazinsa, koji je prvo igrao za Sakramento, a posle epizode u Nju Orleansu,...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.