Momak je isti Ser Čarls, da li smo dobili novog Barklija?

Izvor: 011vodič.com, 04.Okt.2019, 20:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Momak je isti Ser Čarls, da li smo dobili novog Barklija?

Momci u tinejdžerskim godinama najčešće dobijaju na visini. Ipak, ima slučajeva i da se izgubi poneki santimetar. Upravo to se dogodilo Zionu Vilijamsonu, prvom piku ovogodišnjeg drafta. Njegov klub, Nju Orleans Pelikansi su u sedište NBA dostavili zvaničan podatak da je 19-godišnji košarkaš visok 198 santimatara. Bez patika.
Naša kladionica nudi kvotu 1.88 da će na meču turske lige Darušafaka – Bursaspor >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << biti ubačeno više od 163 poena.
Prethodna merenja na čuvenom univezitetu Djuk, pa i u trening kampu Nju Orleansa kazivala su da je momak iz Severne Karoline visok 201. Jedino moguće objašnjenje je da je u tim prilikama meren sa obućom.
Prema vestima iz SAD, trener Nju Orleansa Alvin Džentri želi da od Vilijamsona napravi “reizdanje” Čarlsa Barklija. Planira ga na pozicijama “četiri” i “pet”, baš po uzoru na legendarnog Ser Čarlsa. Slične su konstitucije, a Vilijamson uz 198 santimetara ima i 129 kilograma.


The post Momak je isti Ser Čarls, da li smo dobili novog Barklija? appeared first on 011vodic.com.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.