PREKIPELO Navijači Junajteda prizivaju Fergusona

Izvor: 011vodič.com, 04.Okt.2019, 23:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREKIPELO Navijači Junajteda prizivaju Fergusona

Navijačima Mančester junajteda je prekipelo. Razočarani očajnim izdanjima ekipe, oni su tokom utakmice Lige Evrope u Alkmaru skandirali imena pojedinih igrača iz Fergusonove ere, uključujući i ime slavnog Škota. Među tim, legendarnim imenima slavnog, sada posrnulog kluba je i Ole Gunar Solskjer. Navijači mu se dive zbog svega što je uradio kao fudbaler. Međutim, pod njegovim vođstvom Junajted igra – očajno.
Na meču Brajton – Totenhem, naša kladionica nudi kvotu >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << 3.20 za igru 2-2.
– Nismo više u devedesetim. Drugo je vreme, raspolažemo drugačijom vrstom fudbalera u odnosu na tadašnju. Znam da će da bude uspona i padova, ali sam spreman da guram mlade igrače, jer sam siguran da će neko od njih da procveta – rekao je Solskjer, odgovarajući na prozivke navijača.
Norvežanin je meč u Alkmaru počeo sa trojicom igrača koji su Junajtedov proizvod. To su Mejson Grinvud, Brendon Vilijams i Anhel Gomez. Svi su mlađi od 21 godine, a pored njih je igrao i za nijansu stariji Danijel Džejms, ubedljivo najbolji igrač “crvenih đavola” ove sezone.
Međutim, i sa njima u timu, posrnuli velikan je izgledao žalosno na terenu. Za 90 minuta u Alkmaru, Junajted nije šutnuo u okvir gola.


The post PREKIPELO Navijači Junajteda prizivaju Fergusona appeared first on 011vodic.com.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Navijači Mančestera pevali o Fergijevim uspesima, Solskjer uzvraća: Nismo više u devedesetim!

Izvor: MozzartSport.com, 05.Okt.2019, 00:08

Gube navijači Mančester junajteda strpljenje. Jeste Ole Gunar Solskjer legenda kluba, jeste ga preuzeo u teškom trenutku, ali pod njegovim vođstvom ove sezone Crveni đavoli igraju toliko beskrvno, malodušno, neatraktivno i neefikasno te nije čudo što je tribina, posle nekoliko meseci podrške,...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.