Solskjer: Ovo nisu devedesete

Izvor: B92, 04.Okt.2019, 17:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Solskjer: Ovo nisu devedesete

Menadžer Mančester junajteda Ole Gunar Solskjer rekao je kako je svestan da će u timu biti mnogo uspona i padova i napomenuo da se klub nalazi u "drugoj eri".

Poznato je da ser Aleks Ferguson nikad nije završio sezonu ispod treće pozicije, a od njegovog odlaska tim je samo jednom nadmašio taj rezultat.

Početak Junajtedove sezone je jedan od najlošijih u poslednjih 30 godina, a njihov menadžer, Ole Gunar Solskjer uveren je da ekipa može da se vrati na >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pravi put.

"Ovo nisu devedesete, živimo u drugoj eri i gradimo potpuno drugačiju grupu ljudi. Znam da će biti mnogo uspona i padova, ali ne znam kako nas vide protivnici. Jedino što znam je da nekad igramo dobro a nekada loše i da zazor definitivno postoji. I sam sam to osetio. Mi radimo na tome da unapredimo našu igru i to je jedino o čemu razmišljamo", rekao je Solskjer.

Junajtedov remi bez golova protiv AZ Alkmara postavio je Partizan na čelo grupe L u Ligi Evrope. Uprkos tome Solskjeru se odaje priznanje za veliki broj mladih igrača koje je uvrstio u prvi tim.

"Jedva čekam da ovi momci procvetaju. Nema mnogo klubova našeg renomea koji će mladom igraču dati priliku na ovaj način na koji mi to radimo. Ova deca imaju šansu da rade sa prvim timom i siguran sam da će postati deo vrlo uspešne ekipe", dodao je Solskjer.
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Solskjer: Ovo nisu devedesete – MaxBet Sport

Izvor: 011vodič.com, 04.Okt.2019

Menadžer Mančester junajteda Ole Gunar Solskjer rekao je kako je svestan da će u timu biti mnogo uspona i padova i napomenuo da se klub nalazi u “drugoj eri”.. Na meču Anadolu Efes – Barselona, naša kladionica nudi kvotu 2.35 za pobedu gosta.. Poznato je da ser Aleks Ferguson nikad nije...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.