MILIČIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU: Jokić vredi 500 miliona! Povraća mi se kada gledam NBA utakmice...

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Feb.2021, 18:43

MILIČIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU: Jokić vredi 500 miliona! Povraća mi se kada gledam NBA utakmice...

Iskren kao i uvek.

Nekadašnji NBA košarkaš Darko Miličić iskren kao uvek ,ishvalio je Nikolu Jokića, ali i isprozivao neke nadobudne zvezde iz najjače košakaške lige.

Miličić je u intervjuu za portal "24sedam" govorio od nadrealnim košarkaškim sposobnostima sjajnog Somborca.

- Totalno atipičan košarkaš za njihove uslove i pokazao je nadobudnim zvezdama, koje ljudi gledaju kao neke vanzemljace, da nisu to. Nikoli se sve vraća, za naporni >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << rad koji ulaže, a meni je mnogo važno da je on i dalje toliko skroman, da mu novac nije prioritet. On i dalje uživa u tome. Definitivno odudara od ostalih igrača - rekao je Miličić za 24sedam.

Večeras u 20.45 Inter i Juventus igraju prvi polufinalni meč Kupa Italije. I jednima i drugima je Serija A prioritet, i pitanje je s kakvim će sastavima izaći na teren. Kvota na keca i na dvojku je ista – 2,70, iks je 3,15, a 0-2 gola 1,90. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Inter – Juventus.

On se osvrnuo i na činjenicu da je u nedelju uveče Jokić ubacio 47 poena u duelu sa timom u čijim je redovima Rudi Gobera, čovek koji je dobio 205.000.000 dolara.

- Moramo biti svesni da je novac osnova postojanja NBA. Ako Gober vredi tolike para, onda naš Jokić treba da potpiše ugovor na 500.000.000 dolara. Eto toliko je bolji od Rudija. Uvek je njima bilo na prvom mestu marketing i da što više od te lige prave šoubiznis. Te cifre koje se danas obrću prosto su nestvarne. Da, mnogo se troši i to mora da se vrati, ali toliko novca da daš nekom, to je totalno suludo. Pogledajte da i drugi NBA igrači imaju slična mišljenje o tome - poručio je Miličić.

Miličiću se današnja NBA ne sviđa.

- Povraća mi se kad vidim da se utakmica završi sa 300 koševa. Pa šta su oni radili na tom terenu. Neke mrze da se vrate u odbranu, “kampuju” u napadu i baš ih briga šta se dešava u defanzivi. Meni je to sve katastrofa. Da budem iskren, ne mogu ni da gledam takvu košarku. Svestan sam da NBA želi takvu igru, ali sve to gubi smisao. Trči i šutiraj i ništa drugo. To nije poenta, makar kada je reč o mom pogledu na košarku - istakao je bivša NBA igrač.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Darkova supruga Zorana

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.