Kraj: Bjelica napušta Fenerbahče?

Izvor: B92, 10.Jun.2023, 17:56

Kraj: Bjelica napušta Fenerbahče?

Srpski košarkaš Nemanja Bjelica verovatno odlazi iz turskog Fenerbahčea na kraju sezone.

Nemanja Bjelica je prošlog leta napustio NBA ligu i stigao u Fenerbahče, ali zbog problema sa povredom propustio je maltene čitavu sezonu.

Kako javlja Hristos Harpidis, Dimitris Itudis je odlučio da je Nemanja Bjelica prekobrojan i neće ostati u Fenerbahčeu najverovatnije.

Bjelica je odigrao samo sedam evroligaških mečeva i jedan u domaćem šampionatu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << uz mizernu minutažu i nije imao preteran uticaj na igru svog tima pa se odatle i polazi da je njegova budućnost u Istanbulu neizvesna.

Već se spominjao njegov povratak u srpsku košarku bilo u redovima Zvezde ili Partizana u pojedinim medijima, a videćemo šta će odlučiti Bjelica koji je sa Golden Stejtom osvojio i šampionski prsten 2022. godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.