Kako su Džekson i Džordan zamenili Jokića? VIDEO

Izvor: B92, 28.Nov.2023, 13:22

Kako su Džekson i Džordan zamenili Jokića? VIDEO

Košarkaši Denver Nagetsa su savladali Los Anđeles Kliperse bez Nikole Jokića rezultatom 113:104 i tako prekinuli niz od dva uzastopna poraza u NBA ligi.

Bilo je dosta dilema, kako će se tim iz Kolorada snaći bez svog najboljeg igrača, ali je ostatak ekipe uspeo to da nadomesti.

Jokić je ove sezone nastavio da igra na odličnom nivou, u dosadašnjem delu na 17 utakmica, prosečno beleži 28,8 poena, 13,4 skokova i 8,9 asistencija.

Pored >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << njega, van tima su Eron Gordon i Džamal Marej.

Ipak, njihovo odsustvo su uspeli da nadoknade Redži Džekson i Deandre Džordan, koji je podsetio na sebe iz najboljih dana.

Džekson je prednjačio sa poenima i asistencijama, upisao 35 poena uz 13 asistencija, a na sve to je dodao i pet skokova.

Može se reći da je nadomestio Srbina, kada su u pitanju dodavanja, s obzirom da Jokić ove sezone briljira na tom polju.

Sa druge strane Džordan je uz 21 poen imao i 13 (Jokićev prosek) skokova i pet asistencija.

Pored dobre statistike, njih dvojica su izgledala sjajno na terenu, a Džordan je "leteo", a Džekson skupljao asistencije na "alej-up" dodavanja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.