KOMESAR ADAM SILVER TVRDI: Sezona u NBA može da se završi, ali uz ovaj uslov

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Maj.2020, 11:00

KOMESAR ADAM SILVER TVRDI: Sezona u NBA može da se završi, ali uz ovaj uslov

Las Vegas je potencijalna lokacija.

Sve je glasnija priča o nastavku sezona u sportovima gde je to moguče posle prinudne pauze zbog pandemije korona virusa. NBA liga je i dalje pod znakom pitanja, a čelnici pokušavaju da pronađu najbolje rešenje.

Poslednje što je otkazano bila je draft lutrija i kombinacije, dok je neizvestan sam draft planiran za 25. jun. O mogućnosti da se sezona ipak privede >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kraju govorio je i komesar NBA lige Adam Silver

On je naglasio da postoji mogućnost da završnica bude odigrana u Las Vegasu, ali bi go zahtevalo i mnogo kompleta za testiranje na korona virus. Nagađa se da je potrebno oko 15.000 testova samo za igrače, trenere, osoblje, a ''ESPN'' prenosi da njihova nabavka zavisi i od potražnje na tržištu.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Sofija Milošević, devojka Luke Jovića.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.