Izvor: RTS, 15.Feb.2022, 07:08

Jokić nastavio dominaciju u NBA uprkos velikom broju promašaja

Najbolji srpski košarkaš Nikola Jokić nastavio je sa dominantnim partijama u NBA ligi uprkos tome što šuterski nije bio raspoložen. Jokić je nekarakteristično mnogo promašivao, ali mu to nije smetalo da ponovo bude najbolji i donese svom Denveru pobedu nad Orlandom, rezulatom 121:111.
Nikola je na parketu proveo skoro 35 minuta i za to vreme postigao 26 poena, imao 15 skokova i sedam asistencija, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << uz jednu ukradenu i pet izgubljenih lopti.

Momak iz Sombora nije imao dobro šutersko veče – iz igre je pogodio 10 od 26 pokušaja, dok je za tri imao učinak 3/9, ali se to nije odrazilo na njegovu statistiku, kao ni na konačan rezultat.
Nagetsi su odigrali sjajno u prvoj četvrtini i već posle 12 minuta imali 15 poena prednosti, nakon čega je moglo da se pretpostavi da će ostvariti novi trijumf.
U drugoj su imali maksimalnih +22, da bi, kada god bi Orlando pokušavao da se vrati, domaćin uspešno odbijao taj nalet.
Medžik je tek u poslednjoj deonici uspeo da smanji razliku, ali vremena i snage da se potpuno vrati u meč nije bilo.
Pored Jokića, istakli su se Vil Barton i Džef Grin sa po 17 poena, jednim više od Forbsa.
Na drugoj strani, u gostujućoj ekipi najbolji je bio Karter sa 25 poena i 12 uhvaćenih lopti, dok je Vagner dodao 25 i imao osam skokova.
Izabranici Majka Melouna suvereno drže šesto mesto na tabeli Zapadne konferencije sa 32 pobede i 25 poraza, dok je Orlando pretposlednji na Istoku sa učinkom 13-46.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jokić nastavio dominaciju u NBA uprkos velikom broju promašaja

Izvor: Nezavisne Novine, 15.Feb.2022

Najbolji srpski košarkaš Nikola Jokić nastavio je sa dominantnim partijama u NBA ligi uprkos tome što šuterski nije bio raspoložen. Jokić je nekarakteristično mnogo promašivao, ali mu to nije smetalo da ponovo bude najbolji i donese svom Denveru pobjedu nad Orlandom, rezulatom 121:111.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.