JAVLJENO POD OZNAKOM HITNO: Lorenco ODLUČIO gde će igrati sledeće sezone... IZNENAĐENJE (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jul.2020, 14:21

JAVLJENO POD OZNAKOM HITNO: Lorenco ODLUČIO gde će igrati sledeće sezone... IZNENAĐENJE (FOTO)

Nadao se NBA angažamnu.

Američki plejmejker Lorenzo Braun nalazi se veoma blizu dogovora sa Fenerbahčeom, prenosi "Jurohups".  Prethodnih nedelja spekulisalo se dosta o novoj destinaciji prošlogodišnjeg plejmejkera Crvene zvezde i izgleda da je Fenerbahče bio najuporniji.

Novi trener istanbulske ekipe, a ujedno i selektor reprezentacije Srbije, Igor Kokoškov veoma ceni Amerikanca i ugovor o saradnji uskoro >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bi trebalo da bude ozvaničen.

Pošto je poništeno izbacivanje Mančester Sitija iz Lige šampiona, Premijer liga pretvorila se u gladijatorsku arenu, gde će se do poslednjeg kola voditi bitka za plasman u elitno takmičenje sledeće sezone. A Čelsi večeras (21.15) mora da pobedi poslednjeplasirani Norič baš iz tog razloga. Čist kec je 1,15, a pobeda Plavaca bez primljenog gola (Sigurna pobeda) 1,83. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Čelsi – Norič.

Braun je čekao neku NBA ponudu, međutim do iste nije došlo i po svemu sudeći naredne sezone biće član Fenerbahčea.

BREAKING: Lorenzo Brown is nearing an agreement with Fenerbahce that should be confirmed soon!

— Varlas Nikos (@nikosvarlas) July 14, 2020

Lorenzo je prethodne sezone u Evroligi prosečno beležio 12,3 poena, 5,9 asistencija i 3,3 skoka.

Pre američkog plejmejkera, u Fenerbahče su došli Džoni Hamilton, Edgaras Ulanovas i Dajšon Pjer, dok će u klubu ostati Jan Veseli i Nando de Kolo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.