Desetkovani Majami bez šanse, LeBron i Dejvis vode Lejkerse ka novoj tituli! (video)

Izvor: Sportske.net, 03.Okt.2020, 08:39

Desetkovani Majami bez šanse, LeBron i Dejvis vode Lejkerse ka novoj tituli! (video)

"Jezeraši" pred istorijom.

Košarkaši Los Anđeles Lejkersa upisali su i drugu pobedu u velikom finalu NBA lige, ovoga put su slavili sa 124:114.

Majami je pred drugi meč dobio loše vesti, Goran Dragić i Bem Adebajo se nisu našli u protokolu zbog povreda koje su zaradili u prvom meču, pod znakom pitanja je njihov nastup i u trećoj utakmici.

Lejkersi su vodili tokom čitavog susreta, Majami je imao kratko prednost tokom prvog kvartala i >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << to je bilo sve.

Na prvi odmor otišlo se sa +6 u korist "Jezeraša", do velikog odmora stigli su i do suficita od 14 poena.

Imali su komfornu prednost tokom čitave treće deonice, Majami je pružio dobar otpor u finišu, te toliko da smanji zaostatak na 10 poena.

Džejms, Dejvis i drugovi su bez većih problema čuvali dvocifrenu prednost u poslednjih 12 minuta, te su na kraju zasluženo slavili, Majami bez dvojice igrača iz startne petorke jednostavno nije imao šansu.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.