EL - Pobeda za Zelene nakon drame u Podmoskovlju

Izvor: Sportske.net, 02.Okt.2020, 21:07

EL - Pobeda za "Zelene" nakon drame u Podmoskovlju

Himki je na otvaranju sezone dočekao Panatinaikos.

Košarkaši Panatinaikosa su pobedom otvorili sezonu u Evroligi, slavili su kao gosti protiv Himkija rezultatom 76:78.

PAO je bolje otvorio meč, dobili su prvi kvartal sa 24:17.

Polako je počeo da se budi domaćin, pa je do poluvremena spustio zaostatak na svega dva poena.

Po povratku sa odmora još bolja igra domaćina, Zajcev >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je dirigovao igrom ekipe iz Podmoskovlja, pa je Himki stigao i do preokreta i nešto komfornije prednosti, pred odmor su imali tri poena viška.

Tesno je bilo do samog kraja, Papapetru se razigrao u poslednjih 10 minuta, nakon njegovih poena u finiši sastav iz Atine dolazi do preokreta.

Foster sa linije penala donosi i pet poena viška gostima na 30ak sekundi do kraja, ali Bertans brzom trojkom vraća Himki u igru.

Ipak, do kraja nije bilo promene rezultata, pobeda Panatinaikosa.

Papapetru je predvodio pobednički sa 16 poena i osam skokova, pratili su ga Mitoglu sa 12 poena i devet uhvaćenih lopti, kao i Bentil sa 11 poena i Bohoridis i Foster sa po 10.

Nemanju Nedovića nije hteo šut, sedam poena i četiri asistencije.

Kod Himkija 15 poena i sedam skokova Bukera, 14 je dodao Dairis Bertans, 12 je ubacio Miki, dvocifren sa 11 poena i Slava Zajcev (5as, 3sk).

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Drama u Minhenu, Šilds upropastio Trinkijerijev debi, sa Ivanovićevom Baskonijom nema šale!

Izvor: Sportske.net, 02.Okt.2020

Kompletirano je i prvo kolo Evrolige...Košarkaši minhenskog Bajerna porazom su otvorili novu sezonu u Evroligi, iz njihove dvorane se kući sa pobedom vraća ekipa Olimpije Milano, koja je nakon produžetka slavila sa 79:81 (70:70)...Tesno je bilo tokom čitavog meča, vrlo tvrdo, odbrana se igrala...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.