ABA LIGA: Panteri sigurni protiv Pirmorske

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Okt.2020, 20:21

ABA LIGA: Panteri sigurni protiv Pirmorske

Počela nova sezona.

Košarkaši FMP-a pobedom su otvorili novu sezonu ABA lige pošto su u Železniku savladali Primorsku sa 84:65 (25:13, 29:29, 10:9, 20:14) u meču u kojem je pobednik bio odlučen već u prvom poluvremenu.

Domaćin od početka meča ništa nije prepuštao slučaju, Sava Lešić koji je tokom leta stigao među Pantere predvodio je tim Vladimira Jovanovića koji je već posle prve četvrtine imao dvocifrenu prednost. Do poluvremena nije bilo promena, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Primorska je uspela da odigra egal drugug četvrtinu i na veliki odmor ode sa istim dvocifrenim minusom kao i posle prve četvrtine. U nastavku nije bilo većih uzbuđenja, iako je u trećoj četvrtini viđeno malo poena uz mnogo grešaka. Domaćin je kontrolisao rezultat, Primroska je u par navrata uspela da smanii zaostatak, ali se pitanje pobednika nije postavljalo.

THE END: @BCFMP beat @koperprimorska at the start of the new season#ABALiga pic.twitter.com/nWuBodEWkN

— ABA Liga (@ABA_League) October 2, 2020

Zvezda startuje u Evroligi večeras (19.45) u Istanbulu, gde je čeka Fenerbahče sa novim trenerom (Kokoškov umesto Obradovića) i skoro potpuno izmenjenim sastavom u odnosu na prošlu sezonu. Turci su, naravno, favoriti s kvotom 1,30, a kvota na pobedu Zvezde je 3,90. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Fenerbahče - Zvezda.

U redovima Pantera istakao se Sava Lešić sa dabl-dabl učinkom od 20 poena i 12 skokova, dok je Stefan Đorđević postigao 12 poena. Kod gostiju su jedini dvocifreni bili Luka Vončina sa 17 poena, dok je dva manje postigao Jurij Macura.

ABA LIGA, 1. kolo

Petak

FMP - Primorska 84:65

Subota

Igokea - Mega Sokerbet (17)

Budućnost - Split (19)

Partizan - Borac (21)

Nedelja

Cedevita Olimpija - Krka (20)

Ponedeljak

Cibona - Crvena zvezda (18)

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Aura Ruiz, bivša devojka Hesea Rodrigeza.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POČELA JE ABA LIGA! Sava Lešić je kralj Železnika, FMP DEMOLIRAO Primorsku!

Izvor: Kurir, 02.Okt.2020

Košarkaši FMP-a pobedili su večeras na svom terenu Primorsku sa 84:65 (25:13, 29:29, 10:9, 20:14), u prvoj utakmici prvog kola ABA lige.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.