Denver želi u plej-of, Ajzea Tomas novi saigrač Nikole Jokića

Izvor: RTS, 13.Jul.2018, 09:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Denver želi u plej-of, Ajzea Tomas novi saigrač Nikole Jokića

Tim iz Kolorada doveo je, možda, veliko pojačanje za napad na plej-of NBA lige. Dosadašnji igrač Lejkersa Ajzea Tomas novi je član Denver Nagetsa i saigrač našeg Nikole Jokića.
Odlični plejmejker prošlu sezonu počeo je u Klivlendu, a završio u Lejkersima, a sada je pristao na veteranski minimum u Denveru. Tomas je prošlu sezonu kuburio sa povredom ali ukoliko je zdrav mogao bi da predstavlja >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << veliko pojačanje za tim iz Kolorada.

Kako se navodi, Tomas je potpisao jednogodišnji ugovor vredan dva miliona dolara.
Nakon spektakularnih sezona u Bostonu, Tomas je trejdovan za Kajrija Irvinga i otišao je u Klivlend u kome se nije baš snašao pa je ponovo trejdovan u Lejkerse, tako da mu je Denver šansa da ponovo pokaže.

Nagetsi su takođe trejdovali krilne centre Farida i Artura, kako bi oslobodili mesto u seleri kepu pa se očekuje dovođenje još nekog igrača koji bio bio podrška prvoj zvezdi Denvera Nikoli Jokiću.
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jokić dobio sjajnog saigrača, šuška se i o velikom povratku!

Izvor: Sportske.net, 13.Jul.2018

Može li ekipa iz Kolorada konačno do plej-ofa?..Kako prenose mediji u SAD, Ajzea Tomas će od naredne sezone nositi dres Denver Nagetsa...Bivši plejmejker Sakramenta, Bostona i Klivlenda je imao sezonu za zaborav i to nakon najbolje sezone u karijeri...On je u sezoni 2016/17 bio jedan od kandidata...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.