Debakl Denvera – Jokić išao u svlačionicu i sve zabrinuo! VIDEO

Izvor: B92, 10.Feb.2024, 08:58

Debakl Denvera – Jokić išao u svlačionicu i sve zabrinuo! VIDEO

Košarkaši Denvera doživeli su poraz od Sakramenta u Kaliforniji sa 135:106 u utakmici NBA lige.

Nikola Jokić je ponovo bio najefikasniji u redovima Nagetsa, ali je ove večeri imao i problema sa povredom zbog koje je zabrinuo sve navijače tima iz Kolorada.

Srpski košarkaš je na ovom meču postigao 23 poena, osam skokova i sedam asistencija, što nije bilo dovoljno da njegov tim izbegne jedan od najubedljivijih >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << poraza u sezoni.

U timu Sakramenta istakao se Domantas Sabonis, koji je ostvario tripl-dabl učinak sa postignutih 17 poena, 17 skokova i 10 asistencija.

Uskoro opširnije...

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Jokić urlao na ženskog sudiju – tehnička koja ga je razbesnela VIDEO

Izvor: B92, 10.Feb.2024

Denver Nagetsi doživeli su težak poraz prethodne večeri u NBA ligi, pošto su ih Sakramento Kingsi nadigrali ubedljivim rezultatom 135:106...Srpski centar Nikola Jokić imao je zapažen učinak sa 23 poena, osam skokova i sedam asistencija, ali to nije bilo dovoljno da njegov tim izbegne jedan od...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.